Start sezóny 2024

Zveřejnil AP klub

26. 2. 2024

Nepostupová soutěž mažoretek v Opavě

Dne 24. února se děvčata AP klubu zúčastnila již 9. ročníku soutěže Opavská růže a i letos se jim podařilo hned na startu nové soutěžní sezóny získat ve všech kategoriích medailová umístění vč. dvou 1. míst Top Teens v seniorské kategorii pom-pom show i klasiku a 1. místa Apolenek v klasiku v kategorii kadetky.

Letošní start do nové sezóny opět zvládly děvčata na výbornou. Získaly jsme 5x zlato, 3x stříbro a 6x bronz! Všechna děvčata odjela i letos domů s medailí na krku, ale jsme si vědomy, že nadále musíme tvrdě trénovat, abychom na dalších soutěžích předváděly ještě lepší výkony.

Z Opavské růže si přivážíme ze skupinových vystoupení 3x 1. místo (Miniapolenky a 2x Top Teens), 2. místo (Malenky) a 3x 3. místo (Apolenky a 2x Teens).
Top Teens si kromě zlatých medailí za svá vystoupení v kategoriích show i klasik vysloužily také Ocenění VIP poroty. Toto krásné ocenění obdržely ve své kategorii i Miniapolenky.

Výborných výsledků dosáhla také děvčata v soutěžích sólo, duo-trio pom a klasik:

1. místo Sólo juniorky – Nela Rozehnalová
6. místo Sólo kadetky – Vendula Jakimová
1. místo Duo seniorky – Anna Bialková, Nella Adámková
2. místo Duo juniorky – Nela Křívová, Patricie Havlová
2. místo Duo seniorky – Amálie Křetinská, Barbora Nevludová
3. místo Duo juniorky – Viktorie Foučková, Eliška Bystroňová
3. místo Duo seniorky –  Eva Macangová, Kristýna Kupková
3. místo Trio kadetky – Sofie Mia Lisická , Veronika Holendová, Barbora Ševčíková
4. místo Duo kadetky – Aneta Mrázková a Karolína Quittová

Všem děvčatům gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci našeho klubu.

Moc jsme si to užily.

Děkujeme našim věrným fanouškům a rodičům za skvělou podporu z hlediště i při přípravě děvčat v zázemí. Nyní už se plně připravujeme a soustředíme na blížící se Kvalifikaci Mistrovství ČR asociace ČMTF v Prostějově.

Krátký sestřih z vystoupení Top Teens a Teens

Několik fotografií z úspěšného dne

Další fotografie z vystoupení našich děvčat na soutěži Opavská růže 2024 se připravují a brzy se objeví v plném rozlišení na stránce FOTOGALERIE v sekci Archiv 2024 – Opavská růže.

Z našeho blogu

Topky na plesech

Topky na plesech

Dneškem jsme zakončily sezónu plesovou a může začít ta soutěžní. Děkujeme děvčatům ze skupiny Top Teens za všechny plesové večery, které letos zvládly s naprostou elegancí a grácií. Díky...

Valná hromada 2024

Valná hromada 2024

Vážení rodiče! Zveme Vás na valnou hromadu AP klubu Brušperk, z.s., která se uskuteční v úterý 20. 2. 2024 v 17:30 v sále restaurace Hasičárna U Hynečků v Brušperku. Sdělíme Vám informace...

Všechny příspěvky