Finále MČR Přerov

Zveřejnil AP klub

2. 6. 2019

Finále Mistrovství České republiky v Přerově.

 

V neděli 26.5. se děvčata AP klubu zúčastnila finálového kola Mistrovství ČR mažoretek asociace MAC v Přerově.

Opět jsme dosáhly výborných výsledků.

Ve skupinových formacích:

V sekci klasik pom-pom jsme získaly 3 zlaté medaile – Apolenky, Teens i TOP Teens. Je škoda, že pouze TOP Teens měly soupeřky, ale bodové ohodnocení našich skupin v této sekci bylo tak vysoké, že by s těmito choreografiemi dosáhly na medaile i v sekci pom, kterou jinak nazýváme show.

 

V sekci show se umístily Miniapolenky na 5. místě, Apolenky na úžasném 3. místě, Teens na 4. místě (děvčata ale odvedla perfektní výkon a tak trochu jsme očekávaly 3. místo), TOP Teens 3. místo a Výběr z bobulí také 3. místo (taky jsme očekávaly vyšší příčku).

V sóloformacích se nám taky vedlo skvěle:

2 zlaté: duo Kateřina Trtíková, Adéla Girgášová, sólo Kristýna Vantuchová
3 stříbrné: sólo Kateřina Myšková, duo Kateřina Fibingerová, Kateřina Teichmannová, duo Markéta Babincová, Jana Viktorie Šimonová
2 bronzové: duo Křetinská, Motlochová, sólo Anežka Pěluchová
4. místo duo Kristýna Vantuchová, Jana Novobilská
9. místo sólo Tereza Michálková

Krásného výsledku dosáhla i miniformace seniorek – stříbrná medaile (Babincová, Königová, Přikrylová, Šimonová, Pomajbová, Pavlasová, Jurošová)

Radost nám udělala VIP porota složená ze sponzorů a zástupců vedení města Přerova, která dala cenu VIP poroty skupině Apolenky a TOP Teens. Cena zahrnovala výborný dort a pohár 🙂

Celkem jsme tedy získaly 5 zlatých, 4 stříbrné, 5 bronzových, 2x 4. místo, 1 x 5. místo, 1 x 9. místo a 2 ocenění VIP poroty.
Nadále jsme tedy nositelkami titulu Mistryně České republiky v sekci klasik a skupina Apolenky, TOP Teens a Výběr z bobulí 2. vicemistryně v sekci pom. A to je přece paráda!!!!

 

Za fotografie děkujeme paní Myškové, za natočení a zpracování videí panu Kuchařovi.

Na videa z Přerova se můžete podívat na našem YouTube kanálu v Playlistu 2018 – 2019 nebo na stránce Videogalerie, fotografie z akce naleznete na stránce Fotogalerie.

Výběr videí z Mistrovství České republiky v Přerově

Z našeho blogu

Tradiční Závěrečná

Tradiční Závěrečná

Letošní soutěžní sezóna, kterou zakončíme na mezinárodním mistrovství v Itálii ve druhé polovině srpna, se pomalu blíží ke konci a jako každoročně máme pro rodiče, přátele a podporovatelé...

Start sezóny 2024

Start sezóny 2024

Nepostupová soutěž mažoretek v Opavě Dne 24. února se děvčata AP klubu zúčastnila již 9. ročníku soutěže Opavská růže a i letos se jim podařilo hned na startu nové soutěžní sezóny získat...

Všechny příspěvky