Společný taneček

Zveřejnil AP klub

25. 4. 2021

Nový společný taneček.

Každým rokem má náš klub společný taneček. Ani letos to nebude jinak. Zatím máme stále omezené možnosti ohledně společných tréninků. Taneček budeme tedy trénovat na online trénincích, ale trénovat můžeš i sama!

Až se taneček naučíš, nech se natočit a video nám nejpozději do 21. 5. pošli. Máme s těmito videi plán, který bude pro všechny určitě hezkým překvapením.

Důležité informace:

Prosíme děvčata, aby si pro natočení videa oblékla klubové tričko a černé legíny. Při použití mobilního telefonu, natočte video na šířku. Děkujeme.

Naše trenérka Tereza Masopustová vás tanečkem provede v dalším krásném tréninkovém videu natočeném ve studiu volnočasového centra Elden.

Video spustíte kliknutím na odkaz níže.

APklubový taneček 2021

Pilně trénujte a nezapomeňte poslat své video!

Jak video poslat?

  1. Navštiv stránku www.uschovna.cz
  2. Zvol tlačítko „POSLAT“.
  3. Nahrej soubor ze svého počítače.
  4. Do rubriky „OD“ napiš email, ze kterého video posíláš.
  5. Do rubriky „KOMU“ napiš tento email: apbrusperk@gmail.com
  6. Do rubriky „ZPRÁVA“ napiš své jméno.

Z našeho blogu

Start sezóny 2024

Start sezóny 2024

Nepostupová soutěž mažoretek v Opavě Dne 24. února se děvčata AP klubu zúčastnila již 9. ročníku soutěže Opavská růže a i letos se jim podařilo hned na startu nové soutěžní sezóny získat...

Topky na plesech

Topky na plesech

Dneškem jsme zakončily sezónu plesovou a může začít ta soutěžní. Děkujeme děvčatům ze skupiny Top Teens za všechny plesové večery, které letos zvládly s naprostou elegancí a grácií. Díky...

Všechny příspěvky