Mistrovství Evropy IAM

Zveřejnil AP klub

20. 8. 2019

Ohlédnutí za Mistrovstvím Evropy 2019 IAM

 

16. Mistrovství Evropy mažoretek – 16th European Championship of Majorette-Sport and Merry Majorette International Cup mezinárodní mažoretkové asociace IAM, které se konalo v maďarském Győru ve dnech 15.8. – 18.8.2019, je za námi.

Ze 14 členských států se ho zúčastnilo 8 – Česko, Polsko. Slovensko, Maďarsko, Bulharsko, Chorvatsko, Francie, Ukrajina.

Zlato – Classic POM senior a Defile Classic POM

České týmy opět potvrdily vysokou úroveň. Mnozí už víte, že naše děvčata vybojovala 2x zlato a 2x bronz. Chtěla bych za celý AP klub poděkovat nejen jim, ale také trenérkám Zuzce a Petřičce, které vybraly hudbu, vymyslely choreografie a trénovaly s děvčaty mnoho hodin, aby dosáhly tak úžasného výsledku. Byla to opravdu podívaná.

Bronz – Defile POM senior a POM senior

Některá děvčata tímto šampionátem svou kariéru v AP klubu končí. Když si vzpomenu na jejich začátky, kdy se jako malé holčičky učily pochodovat a teď jsou z nich krásné mladé dámy, které už umí vše, co mažoretkový sport přináší, máme z toho obrovskou radost. Vše, co jsme společně zažily, stálo za to a máme to hluboko v srdci. Doufám, že s námi budou stále v kontaktu, dveře jsou pro ně stále otevřené. A až jednou z nich budou maminky a budou mít holčičky……….budeme tady.

Radost z medailí umocnila i italská rozhodčí, která si udělala čas, aby za námi přišla a složila celému týmu poklonu.

Děkujeme Jarce Kuchařové za natáčení a focení během celého šampionátu. Od maďarské agentury Vertes foto jsme získali také několik krásných fotografií.

Na videa se můžete podívat na našem YouTube kanálu v Playlistu 2018 – 2019 nebo na stránce Videogalerie, fotografie z Mistrovsví Evropy naleznete na stránce Fotogalerie v sekci Archiv 2019.

TOP TEENS na Mistrovství Evropy v Maďarsku

Děvčatům z TOP TEENS gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu!

Z našeho blogu

Start sezóny 2024

Start sezóny 2024

Nepostupová soutěž mažoretek v Opavě Dne 24. února se děvčata AP klubu zúčastnila již 9. ročníku soutěže Opavská růže a i letos se jim podařilo hned na startu nové soutěžní sezóny získat...

Topky na plesech

Topky na plesech

Dneškem jsme zakončily sezónu plesovou a může začít ta soutěžní. Děkujeme děvčatům ze skupiny Top Teens za všechny plesové večery, které letos zvládly s naprostou elegancí a grácií. Díky...

Všechny příspěvky