Mistrovství Moravy MAC

Zveřejnil AP klub

21. 4. 2019

Ohlédnutí za Mistrovstvím Moravy

 

Organizátorem a hostitelem Mistrovství Moravy se tento rok opět stal AP klub Brušperk.

 

Mistrovství se konalo tradičně ve sportovní hale v Brušperku a zúčastnil se ho rekordní počet stratujících formací i jednotlivců v sekcích baton i pom-pom. Celodenní soutěži přihlížela také zcela zaplněná hala, zájem byl opravdu veliký.

V této soutěži se bojovalo o postup do finále Mistrovství ČR v Přerově. Skvělou zprávou je, že všechny velké formace AP klubu postup vybojovaly.

 

Celkově jsme získali 4 zlaté, 3 stříbrné, 4 bronzové a 2 „bramborové“ medaile.

 

Soutěžilo 600 děvčat z 10 měst a obcí Moravy. Některé startovaly opakovaně, takže celkový počet startů byl 954, což je rekordní počet.

Děkujeme všem organizátorům a sponzorům z řad rodičů a příznivců našeho klubu, kteří se postarali o hladký průběh soutěže. Za pokrytí finančních nákladů děkujeme Zdeňku Pavlasovi, Martinu Konečnému, Daniele Křepelkové a ing. Ivetě Trtíkové.

Všem divákům, kteří se přišli na naše děvčata podívat a bouřlivým potleskem ocenit jejich výkony, děkujeme za vytvoření úžasné sportovní atmosféry.

 

Mistrovství Moravy 2019 se opět povedlo na výbornou!

Na všechny fotografie z vystoupení našich děvčat z Mistrovství Moravy v Brušperku se můžete podívat na stránce FOTOGALERIE v sekci Archiv 2019 – Mistrovství Moravy.

Všechna videa z vystoupení všech skupin, sólo i duo formací najdete na našem YouTube kanálu v Playlistu Sezóna 2018 – 2019 nebo na stránce Videogalerie

MALENKY

Výběr videí z Mistrovství Moravy v Brušperku

MINAPOLENKY

Výběr videí z Mistrovství Moravy v Brušperku

APOLENKY

Výběr videí z Mistrovství Moravy v Brušperku

TEENS

Výběr videí z Mistrovství Moravy v Brušperku

TOP TEENS

Výběr videí z Mistrovství Moravy v Brušperku

Z našeho blogu

Start sezóny 2024

Start sezóny 2024

Nepostupová soutěž mažoretek v Opavě Dne 24. února se děvčata AP klubu zúčastnila již 9. ročníku soutěže Opavská růže a i letos se jim podařilo hned na startu nové soutěžní sezóny získat...

Topky na plesech

Topky na plesech

Dneškem jsme zakončily sezónu plesovou a může začít ta soutěžní. Děkujeme děvčatům ze skupiny Top Teens za všechny plesové večery, které letos zvládly s naprostou elegancí a grácií. Díky...

Všechny příspěvky