Informace z VH

Zveřejnil AP klub

4. 4. 2022

Závěry z Valné hromady AP klubu Brušperk:

 

  • Hospodaření:
    na konci roku jsme měly na účtu 105 000 Kč. Letos očekáváme náklady cca 750 000 Kč. Daří se nám získávat dotace z ČUS, MŠMT i z rozpočtu našeho města. Výše členských příspěvků na pololetí zůstává stejná – Malenky 600 Kč, Miniapolenky 1000 Kč, Apolenky 1100 Kč, Teens a TOP Teens 1200 Kč, Výběr z bobulí 600 Kč. Účetnictví vede Ing.Jana Hývnarová.
  • Nadále zůstáváme členy ČUS a České mažoretkové a twirlingové federace. Ukončili jsme členství v MAC, která zanikla.
  • Soutěže
    16. 4.  2022 – Kvalifikační kolo Mistrovství ČR asociace ČMTF v Prostějově – všechny týmy, kromě Bobulí
    21.–22. 5. 2022 – Finále Mistrovství ČR v Čáslavi – všechny týmy
    28.–29. 5. 2022 – Mistrovství Evropy WAMT v Teplicích – jen Apolenky, Teens a Top Teens
    24.–26. 6. 2022 – Mistrovství světa WAMT v chorvatské Crikvenici – jen Teens a TOP Teens
  • Předaly jsme kapitánské šerpy novým kapitánkám Anetě Mrázkové (Miniapolenky), Nele Křívové (Apolenky) a Adéle Neuwirthové (Teens). Poděkovaly jsme loňským kapitánkám a jejich maminkám paní Havlové, Křetinské a Bialkové. Zároveň jsme ocenily 3  mažoretky – Terezii Cundovou, Annu Bialkovou a Nelu Adámkovou za to, že trénují nejen se svou skupinou Teens, ale i se skupinou TOP Teens.
  • Během letních prázdnin opět zorganizujeme pod vedením Terezy Masopustové 2 příměstské tábory v těchto termínech – 25.–29. 7. a 1.–5. 8. 2022 Cena 1700 Kč.
  • Trápí nás nedostatečné množství hodin pro naše tréninky v tělocvičně a hale. Děvčata skupiny Teens a TOP Teens trénují v úterý v sále ND, protože v tělocvičně i hale jsou jiné sportovní kluby. Sál ND však není prostorově ideální. Zvažujeme tréninky v sále restaurace U Hynečků. Zvažujeme, že i skupina Malenky by od září mohla trénovat 2x týdně.
  • Výbor AP klubu bude i nadále pracovat ve složení – M. Křížová, Z. Šostáková, G. Maliková, T. Masopustová, P. Neuwirthová, I. Krompolcová, J. Hývnarová.

Děkujeme všem, kteří se Valné hromady zúčastnili.

Z našeho blogu

Start sezóny 2024

Start sezóny 2024

Nepostupová soutěž mažoretek v Opavě Dne 24. února se děvčata AP klubu zúčastnila již 9. ročníku soutěže Opavská růže a i letos se jim podařilo hned na startu nové soutěžní sezóny získat...

Topky na plesech

Topky na plesech

Dneškem jsme zakončily sezónu plesovou a může začít ta soutěžní. Děkujeme děvčatům ze skupiny Top Teens za všechny plesové večery, které letos zvládly s naprostou elegancí a grácií. Díky...

Všechny příspěvky