Reportáž z Vánoční besídky

Zveřejnil AP klub

11. 1. 2023

Stejně jako každý rok i v závěru roku 2022 přichystaly brušperské mažoretky svým příznivcům svou tradiční Vánoční besídku. Pestrý taneční program doplnily ukázky nových choreografií, zhodnocení uplynulé mažoretkové sezóny i poděkování sponzorům a všem příznivcům za podporu.

V této slavnostnější atmosféře došlo také k předání pomyslného žezla zakladatelkou AP klubu Marcelou Křížovou hlavní trenérce Tereze Masopustové, která během dvou let postupně převezme povinnosti vedoucí a předsedy AP klubu.

Nechybělo ani poděkování všem děvčatům a trenérkám klubu za výbornou reprezentaci nejen klubu v uplynulé sezóně, ale i našeho města.

Na závěr děvčata AP klubu předvedla originální taneční vystoupení s kouzelnou choreografií a atmosférou na skladbu Hallelujah a nejedno oko nezůstalo suché.

 

Děkujeme vám a těšíme se na sezónu 2023

Studio TV Brušperk zpracovalo naši Vánoční besídku do 14 min reportáže, na kterou se můžete podívat níže a připomenout si tak atmosféru z Vánoc.

 

Z našeho blogu

Start sezóny 2024

Start sezóny 2024

Nepostupová soutěž mažoretek v Opavě Dne 24. února se děvčata AP klubu zúčastnila již 9. ročníku soutěže Opavská růže a i letos se jim podařilo hned na startu nové soutěžní sezóny získat...

Topky na plesech

Topky na plesech

Dneškem jsme zakončily sezónu plesovou a může začít ta soutěžní. Děkujeme děvčatům ze skupiny Top Teens za všechny plesové večery, které letos zvládly s naprostou elegancí a grácií. Díky...

Všechny příspěvky